Kahramanmaraş

Hava Sıcaklıkları Yarın 21.00’de Sona Erecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM), daha önce duyurduğu “Hava sıcaklıkları artacak!” durumu, yarın gece saat 21.00’de sona erecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM), daha önce duyurduğu “Hava sıcaklıkları artacak!” durumu, yarın gece saat 21.00’de sona erecek.

MGM internet sayfasında yer alan bilgiye göre; halen Ülkemizde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, 19 Temmuz 2025 Cumartesi gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak artacağı ve Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 6 ilâ 12 derece üzerine çıkacağı tahmin ediliyordu.

Bazı il merkezlerimizde; 19 Temmuz ilâ 25 Temmuz 2025 tarihleri arasında beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının zaman zaman 40 dereceye kadar çıktığı bildirilirken; Kahramanmaraş’ta da bugün ve yarın 43 derece olacağı kaydediliyor

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle; kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.