Kahramanmaraş’ta Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından Hasancıklı Mahallesi Klavuzlu Rekreasyon Alanı’na yaptırılan Arasta Kültür Merkezi binası için ek kullanım alanları yaptırılacak.

Kahramanmaraş’ta yayımlanan Kahramanmaraş Manşet ve Kahramanmaraş’ta Bugün Gazeteleri’nin 4 Ocak 2020 tarihli nüshasında yayımlanan ilanlara göre; Onikişubat Belediyesi Etüd-Proje Müdürlüğü Arasta Kültür Merkezi Ek Kullanım Alanları Yapım İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Arasta Kültür Merkezi Ek Kullanım Alanları ihalesine göre; toplam 11 adet cephe kaplama ve 8 adet klima dolabı ile arasta kültür merkezi proje ve teknik şartnamelerine göre ek kullanım alanları imalatları yapım işi ihale edilecek. İşler merkezin yapıldığı Onikişubat İlçesi Hasancıklı Mahallesi Klavuzlu Rekreasyon Alanında olacak. Yer tesliminden itibaren 60 (altmış) takvim günü içinde yapılacak olan işler sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak başlayacak.

İhale için son teklif verme zamanı 13 Ocak 2020 günü saat 10:00 olarak belirlenirken, ihale Onikişubat Belediyesi 2. Kat’ta yer alan Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Biriminde yapılacak.

Editör: TE Bilisim