Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasının ardından Onikişubat İlçesi Belediye Başkanlığına seçilen ve 2019 seçimlerinde de aynı göreve ikinci kez seçilen Hanefi Mahçiçek, son 1 yılın en başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları içinde 11’inci sırada yer aldı.

ORC Danışmanlık Şirketi tarafından yapılan ankette, Ankara’nın Mamak Belediye Başkanı Murat Köse yüzde 63,9 başarı oranı ile ilk sırada yer alırken, Adana’nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve İstanbul Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da ilk üç sırada yer aldılar.

İstanbul Eyüp Sultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Antalya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Konya Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ilk 107e giren isimler oldular.

Kahramanmaraş’ın 11ilçesinden en büyüğü olan Onikişubat Belediyesi’nin deneyimli başkanı Hanefi Mahçiçek, ankette yüzde 56,5 başarı oranı ile 11’inci sırada kendine yer buldu. Bu arada Kahramanmaraş’taki ilçe belediye başkanlarından Mahçiçek’in haricindeki hiçbir ismin yüzde 50’lik başarı oranını aşamaması da dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilisim