Yerinde Dönüşüme katkı sağlayan Güngör’e teşekkür

Kırsal Mahallelerdeki Yerinde Dönüşüm Sorununun Çözümüne Katkı Sağlayan Başkan Güngör’e Teşekkür Onikişubat Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak, kırsal mahallelerdeki yerinde dönüşüm sorununu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen’i arayarak çözen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Yerinde Dönüşüme katkı sağlayan Güngör’e teşekkür

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Geniş katılımla gerçekleştirilen toplantıda şehir genelinde devam eden imar ve inşa süreçleri konuşuldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, muhtarlarla tek tek ilgilenerek talepleri not aldı ve çalışmalarda gelinen son süreçler ile ilgili bilgileri paylaştı. Toplantıda söz alan Onikişubat Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e kırsal mahallelerde yerinde dönüşüm sorununun çözümüne destek olduğu için teşekkür etti.

Ankara’yla Güçlü Bağlantı

Gürbak, “Kırsal bölgelerde yapısı yıkılan vatandaşın yerinde dönüşüm başvuruları ile ilgili bir sorun yaşanıyordu. Bir imar problemi vardı, vatandaşlardan çap isteniyordu. İlgili yetkililere, belediyelere ilettim. En sonunda da Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza konuyu ilettim. Sizlerden istirhamımız; sizin Ankara ile bağınız güçlü, bundan istifade edelim dedik. Sağolsun ilgi gösterdi. Bakan Yardımcımız Vedad Bey’i arayarak sorunu çözdü. Bu sayede kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımız evlerini yerinde dönüşümle hızla yaptırabilecekler. Bunun önü açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MARAŞ POSTA

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

rahat tasin

Taşköprü Haber

Velayet Davası

Tuzcuoğlu Nakliyat

vds sunucu

rahat tasin

Çelik Kapı

Çelik Kapı Modelleri

Villa kapısı

gizli kamera

Patnos Haber

Ardahan Son Dakika

Çorum Son Dakika