Meral Akşener liderliğinde kurulan ve çalışmalarını sürdüren İYİ Parti, üye katılımları ile adım adım büyümeye devam ediyor.

Kahramanmaraş il ve ilçe teşkilatları da üye çalışmaları ile ivme kazanırken, İYİ Parti Siyasi İşler Başkan Koray Aydın, 2 Temmuz Cumartesi günü Kahramanmaraş’a geliyor. Koray’ın bu gelişinde Toplu Üye Katılım Törenine katılarak, 5 bin üyenin partiye katılımını sağlayacak.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığından verilen bilgiye göre: Türkiye’nin bütün şehirlerini gezerek halkın nabzını yoklayan İYİ Parti Genel Merkez Teşkilatı, bu hafta sonu Kahramanmaraş’ta olacak.

Partisinin Kahramanmaraş İl Başkanlığının düzenleyeceği ‘Toplu Üye Katılım Töreni’ ile Mahalle ve Sandık Başkanları toplantısına katılacak olan Aydın partililerle de görüşecek.

İYİ Parti Siyasi İşler Başkan Koray Aydın’a parti üst düzey yöneticilerinin de eşlik etmesi bekleniyor. Bu arada Ecz. Dr. Bahtiyar Murat Aras da İYİ parti saflarına geçiyor.

Gazeteci Edeajanst koordinatörü Mustafa Nuri Şirin’in facebook sayfasından yaptığı paylaşım şöyle:

Şehrimizin Yetiştirdiği Kıymetli İsimlerden Ecz. Bahtiyar Murat Aras, İYİ Parti Saflarında...  

"Kıymetli akraba, dost ve arkadaşlarım. Beni uzun yıllardır tanıyorsunuz. Hayatım boyunca kendimi başta bu güzel şehir Kahramanmaraş ve Türk Milleti’ne hizmet için yetiştirdim. Bugüne kadar aldığım tüm görevleri layıkıyla yapmaya çalıştım. 

2 Temmuz Cumartesi saat:17.00’de Şekerdere’deki İYİ PARTİ İl başkanlığında yapılacak törenle daha önce siyaset yaptığım dava arkadaşlarımla beraber İYİ PARTİ saflarında görev yapmaya başlayacağım.

Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu koşullarda, milletimizin kalkınması ve tekrar ayağa kalkması için tüm benliğim ve varlığımla çalışmaya söz veriyorum.

Benim için çok önemli bu günde yanımda olmanız, beni mutlu edecektir. Hepinizi bekliyor, saygılar sunuyorum.

Her şey Kahramanmaraş, Her şey Türk Milleti için!

İYİ’ki varsınız!"

Ecz. Dr. Bahtiyar Murat Aras

Editör: TE Bilisim