MHP İl Başkanlığı Seçim İletişim Merkezinde gerçekleşen tanıtım toplantısına, MHP milletvekili adayları Doç. Dr. Zuhal Karakoç, Doç. Dr. Turan Şahin,  Ertuğrul Doğan, Ömer Özkan Aziz kömürcü, Hüseyin çiçek, Sermet Yıldız ve Mesut Çakar ile MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, MHP ilçe başkanları, ülkü ocakları il başkanı ve ilçe başkanları, Türkav, Kamusen İl Başkanı ve partililer katıldı.

DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gerçekleşen milletvekili adayları tanıtım toplantısında ilk konuşmayı Kahramanmaraş MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz yaptı. Demiröz, yaptığı konuşmasında; “6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden bütün kardeşlerimize Allah'tan rahmet diler, yaralı olanlara da acil şifalar dilerim. Önümüzdeki 14 Mayıs genel seçimlerinin devletimize ve milletimize hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Birliğimiz daim olsun inşallah hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

ŞİMDİ AYAĞA KALKMA ZAMANI

Kahramanmaraş MHP 1. sıra milletvekili adayı Doç. Dr. Zuhal Karakoç ise şunları kaydetti: "6 Şubat'tan itibaren Kahramanmaraş'ta birçok şey değişti. Fakat şimdi artık ayağa kalkmak ve yenilenme zamanı. Siyaset mekanizması ise bunu yerine getirebilmek için en önemli bir mekanizmadır malumunuz.

HEP BİRLİKTE ESKİ GÜNLERDEN DAHA GÜZEL GÜNLERE ULAŞACAĞIZ

Elbette yaralarımız var, bunları sonsuza kadar taşıyacağız. Bunları unutursak zaten ilerleme şansımız olmayacak. Bugün siyaset mekanizmasını Kahramanmaraş için üreticisi ile çiftçisiyle, sanayicisiyle; kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla, genciyle halkıyla hep birlikte yeniden eski günlerinden daha güzel günlere, imkanlara kavuşabilmesi için seferber edilmesi gereken bir mekanizmadır siyaset.

Bu nedenle Biz Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayları olarak bugünden itibaren artık Kahramanmaraş için üzerimize düşen ne varsa, ki bunun için çok sayıda projelerimiz var; İnşallah detaylı olarak bunları peyderpey ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşacağız.

 Tarımdan sanayisine kadar yeni alanlardaki işbirliği alanlarının genişletilmesinden tutun yeni yatırım alanlarının ve teşviklerin üretilmesine kadar pek çok alanda elimizden gelen en büyük gayreti kullanmak üzere bugün buradayız.”

VATANDAŞIMIZIN NE SORUNU VARSA ÇÖZECEĞİZ

Kahramanmaraş MHP 2. sıra milletvekili adayı Doç. Dr. Turan Şahin ise konuşmasına depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek başladı. 6 Şubat tarihinde zamanın durduğunu, Kahramanmaraş’ın asrın felaketi ile karşı karşıya kaldığını, belirten Şahin,  “Yiğit düştüğü yerden kalkacak inşallah edelerin yüzü tekrar gülecek, çocuklarımızın, anne babalarımızın umutları yeniden yeşerecek, devletimizle, Milliyetçi Hareket Partimizle Kahramanmaraş yeniden imar ve ihya olacak, yeniden çete bayramı coşkuyla kutlanacak.

Benim hikayemde kadim şehir Kahramanmaraş’la kesişti. Şehrin vakarlı, tevazulu, irfanlı, güzel gönüllü insanları bu şehri bize sevdirdi, şehirleri sevdiren asıl insanlarıdır. Maraş bağrına bastı bizi. Maraşımızın depremden kaynaklı sorunlarının çözümüne çalışacağız. Vatandaşımızın ne sorunu varsa yaraları sarmak için çadır çadır, konteynır konteynır dolaşacağız. İlde ilçede çözebiliyorsak orada çözemiyorsak Ankara’da çözümü için samimi çaba göstereceğiz” ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilisim