Kahramanmaraş Amatör Futbol Liglerinde 7, 9, 10 Kasım tarihlerinde oynanan 21 maçta fileler 109 kez havalanırken, U14 Liginde oynanan 1 maç ise takımın sahaya çıkmaması nedeniyle disipline sevkedildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kahramanmaraş Futbol İl Disiplin Kurulu, TFF İl Temsilcisi ve Tertip Komiteleri Başkanı Ali Kazancı başkanlığında, dün akşam Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Mehmet Bağrıaçık Toplantı Salonunda haftalık toplantısını yaptı.

Toplantıda 7, 9, 10 Kasım 2019 tarihlerinde oynanan U14 ve U16 Ligleri ile U 19 ve Büyükler Ligi Birinci Amatör Küme’de oynanan maçların sonuçları tescil edildi. U14 Ligi A Grubunda oynanması gereken Nurhak Belediyespor – Maraşspor müsabakası, Nurhak Belediyespor’un ikinci yarıya çıkmaması nedeniyle hakem tarafından tatil edilirken, bu müsabaka Komite tarafından Futbol İl Disiplin Kurulu’na sevkedildi.

7, 9 ve 10 Kasım tarihlerinde oynanan maçlar sonunda en gollü maç U14 Ligi’nde Uludazspor – Aksuspor (12-2) ve U16 Ligi’nde Edelerspor – Kahramanmaraşspor A.Ş (1-12) sonuçlanırken, oynanan 21 maçta ise Büyükler Ligi Birinci Küme A Grubunda Uludazspor – Hartlap Köyü Ali Doğanspor (2-2) ve B Grubunda Ferhuş Karacasuspor – Maraşspor (1-1) maçları beraberlikle sonuçlandı.

Bu arada Maragücüspor’dan Başaran Deniz, Abdurrahman Kaya ve Ferhat Çiçeklioğlu, Büyüksırspor’dan Enes Topuz, AELSpor’dan Enes Şahin, Türkoğlu Gençlerbirliğispor’dan Ömer Faruk Demir, Afşin Belediyespor’dan Cuma Çetinkaya, Nahırönü Dumlupınarspor’dan Onur Akpınar, Hartlap Köyü Ali Doğanspor’dan Oktay Aydemir ile Ferhuş Karacasuspor’dan Vedat Alıravcı, ilk müsabakada oynanama cezasına çaptırıldı.

Maraşspor’dan Mustafa Karaköse, Edelerspor’dan Abdulbaki Usta, Afşin Belediyespor’dan Yusuf Dal, Kümbetspor’dan Mustafa Canbolat ve Yunus Türfenk, Büyüksırspor’dan Mehmet Akif Ceyhan, Akcakoyunlu İdmanyurdu Yöneticisi Karaman Koç ve Maraşgücüspor Antrenörü Mehmet Çanak ise hakem, gözlemci ve saha komiseri raporları doğrultusunda tedbirli olarak Futbol İl Disiplin Kurulu’na sevkedildi.

Komite, 13-17 Kasım 2019 tarihlerinde oynanması gereken müsabakaların da programını açıkladı.

KOMİTE’NİN 15 NOLU KARARI ŞÖYLE

Editör: TE Bilisim