Kuşadasıspor’un 3-1 kazandığı Kahramanmaraşspor karşılaşması tam bir dostluk havasında gerçekleşti. Kahramanmaraş’tan gelen takım ve yönetim kurulu tam kadro katıldı.

Bölgeden hemşerilerin yanısıra Ege Kahramanmaraş iş İnsanları Derneği yönetiminin de katıldığı Kuşadası Maraş-Der’in ev sahipliğinde güzel bir Kahramanmaraş havasına tevafuk üzere Kuşadasıspor Kulübü Başkanı Alim Emiroğlu’nun da Kahramanmaraşlı olması ortamı daha da güzelleştirdi. Kulüp başkanları ve hemşeriler katılan dernek başkanları Ahmet Candan, Murat Özbilir, Mustafa Yalçın sohbetleri görülmeye değer oldu.

Maç başladı ilk gol Kahramanmaraş’tan geldi. Birinci yarı böyle bitti, ikinci yarı Kahramanmaraş mutlak bir kaç gole yaklaştı ama skor 3-1’lik mağlubiyetle sonuçlandı.

Karşılaşma sonrası takım ve yöneticileri, bölgeden katılan hemşerileri Kuşadası Dernek Başkanı Ahmet Candan kendi restoranında mükellef bir hazırlıkla misafir etti. Ege hemşehri dayanışmasının mimarları Ahmet Candan, Murat Özbilir, Mustafa Yalçın ve vali yardımcısı Cemal Şahin (temsilen oğlu Arda Şahin aldı) Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Mehmet Fatih Ceyhan dan forma hediyesi ve teşekkür aldılar.

EYÜP KADİR KILCI - KUŞADASI

Editör: TE Bilisim