İngiltere FA Cup’ın üçüncü turundaki 12 karşılaşmanın heyecanı sadece Tivibu’da yaşanacak. 8 Ocak Cuma Aston Villa-Liverpool, 9 Ocak Cumartesi Arsenal-Newcastle, M.United-Watford, 10 Ocak Pazar Chelsea-Morecambe, M.City-Birmingham ve Marine-Tottenham maçları Tivibu’dan naklen yayınlanacak.

Avrupa’nın en büyük futbol liglerinin heyecanı Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu’da yaşanmaya devam ediyor. Futbol tarihinin en köklü organizasyonlarından İngiltere FA Cup’ın üçüncü turu sadece Tivibu ekranlarında olacak. 1871 yılından bu yana düzenlenen FA Cup’ta toplam 12 karşılaşma Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4’ten yayınlanacak. 8 Ocak Cuma 22.45’teki Aston Villa-Liverpool ve Wolves-Crystal Palace maçlarıyla başlayacak FA Cup, 9 Ocak Cumartesi günü altı maçla devam edecek.

Son şampiyon Arsenal’in rakibi Newcastle

Saat 15.00’te Everton-Rotherdam United maçıyla başlayacak Cumartesi karşılaşmaları 18.00’deki Stoke City-Leicester City ve QPR-Fulham ile devam edecek. 14 şampiyonluk ile FA Cup’ı en çok kazanan takım olan Arsenal, 20.30’da Newcastle United’ı sahasında konuk edecek. İngiltere Premier Ligi’nde zirveye tırmanan Manchester United ise saat 23.00’te Watford’u ağırlayacak. Aynı saatte Southampton-Shrewsbury Town maçı oynanacak.

Tottenham’ın rakibi 600 bin Euro’luk Marine

10 Ocak Pazar, İngiltere Premier Ligi’nin üç devi sahada olacak. Saat 16.30’da Chelsea-Morecambe ve Manchester City-Birmingham maçları oynanırken, Jose Mourinho’yla sezona iyi başlayan 742 milyon Euro’luk Tottenham, saat 20.00’de kadro değeri 600 bin Euro olan amatör takım Marine FC’ye konuk olacak. Hafta sonu yaşanacak FA Cup heyecanı 22.45’teki Newport-Brighton maçıyla noktalanacak.

Editör: TE Bilisim