Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri Ömer Faruk Çayır ve Feyzullah Aktürk, Milli Forma ile çıktıkları Dünya Gençler Şampiyonası’nda bronz madalya için mindere çıkacaklar.

Estonya’nın başkenti Tallinn’de başlayan Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında serbest stilde üç güreşçimiz bronz madalya için güreşecekler.

65 kg Ahmet Salim Yiğit Yunanlı, Çinli ve Makedon rakiplerini yenerek çıktığı yarıfinalde İranlı rakibi Amirhoseyin Azim Maghsoudi’ye yenildi. Güreşçimiz bronz madalya için repesajdan gelecek güreşçi ile karşılaşacak.

70 kg Ömer Faruk ÇAYIR Koreli ve Japon rakiplerini yenerek çıktığı yarıfinalde Ukraynalı rakibi Eric Arushanian’a şanssızca (2-1) yenildi. Güreşçimiz Bronz Madalya için repesajdan gelecek güreşçi ile karşılaşacak.

97 kg Feyzullah AKTÜRK ABD’li ve Ukraynalı rakiplerini yenerek çıktığı yarıfinalde Dünya Şampiyonu rakibi İranlı Abbas Ali Foroutanrami’ye (4-2) yenildi. Güreşçimiz Bronz Madalya için repesajdan gelecek Belarus / Çinli güreşçinin galibiyle karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim