Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi’nden temsil edecek olan Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor bugün sahaya çıkıyor.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Medipol Başakşehir, J Grubu'ndaki ilk maçında deplasman Roma ile karşılaşacak. Roma Olimpiyat Stadyumu'nda saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Xavier Estrada Fernandez yönetecek. Fernandez'in yardımcılıklarını Roberto Alono ve Teodoro Sobrino yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Jose Luis Munuera Montero olacak.

UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, ilk hafta maçında bugün deplasmanda Slovakya'nın Slovan Bratislava ekibiyle karşı karşıya gelecek. Narodny Stadyumu'nda TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Estonya Futbol Federasyonu'ndan Kristo Tohver yönetecek. Tohver'in yardımcılıklarını Silver Koiv ve Aron Härsing yaparken, Juri Frischer dördüncü hakem olacak.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, C Grubu'ndaki ilk mücadelesinde deplasmanda Genk ile karşılaşacak. Alfonso Perez Kolezyumu'nda saat 19.55'te başlayacak karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug yönetecek. Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Grega Kordez yaparken, karşılaşmannın dördündü hakime ise Dejan Balazic olacak

Editör: TE Bilisim