ATRAX 10. Uluslararası Eğlence, Oyun, Park ve Spor Alanları Endüstrisi Fuarı daha önce duyurduğu tarihlerinde güncelleme yaparak fuarı 2 hafta öne aldı.

Daha önce duyurmuş olduğu 2-4 Şubat 2023 yerine yeni tarihler 12-14 Ocak 2023 oldu.

ATRAX Fuar Koordinatörü Nergis Aslan bu güncellemeyi sektörden gelen talepler nedeniyle yaptıklarını belirtti. Nergis Aslan ‘Önceki tarihimiz okulların sömestri tatiline denk geliyordu. Bu durum birçok işletmeci için çok yoğun bir iş dönemi anlamına geliyor. Birçok kişi içinde işe ara verip aileleri ile tatil yaptıkları bir dönem oluyor. Fuarımızın başarılı geçmesi çok önemli. Yeni yılın ilk enerjisi ile yılın ilk fuarını yaparak büyük bir potansiyelle buluşmayı hedefliyoruz ‘dedi. Ayrıca bu güncelleme ile sektörün projeleri bahar ve yaz aylarına hazırlamak için fuarın daha erken yapılması taleplerine de cevap verdiklerini belirtti.

Geçen yıl ATRAX pandemi döneminin ardından yaptığı 9. fuarında katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırarak, fuarı büyüterek oldukça başarılı bir fuar geçirmişti. Katılımcıların çok memnun ayrıldığı fuara 187 stantta 241 firma katılmış 3 günde 43 ülkeden 22.314 ziyaretçi katılmıştı.

ATRAX 10 yılında 12-14 Ocak 2023 tarihlerinde yine İstanbul Fuar merkezinde hall 5-6 ve 7 de gerçekleştirecek. Uluslararası Eğlence-Oyun Park- Spor Alanları Endüstrisi Fuarı gelecek yıl da dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda katılımcı ve ziyaretçiyi İstanbul’da ağırlamak için hazırlıklarını sürdürüyor.

ATRAX HAKKINDA

ATRAX dev yatırım gücüne sahip küresel eğlence-atraksiyon ve rekreasyon endüstrisinin Türkiye’deki uluslararası iş platformudur.

Kentsel yaşam ve mutluluk vizyonu ile park, oyun, eğlence, dinlenme, aktivite- spor alanları gibi kent halkının rekreasyon ihtiyaçlarına yönelik tesislerin yapımı/bakımı konusunda tüm ürün, hizmet ve projeleri bir arada sunan ATRAX, ürün yelpazesi ile ziyaretçiye proje, tasarım, ürün, hizmet ve yatırım süreçlerinde rehberlik eder.

ATRAX Fuarının başlıca ziyaretçileri; sektör temsilcileri, kamu ve yerel yönetimler, yatırımcılar, mimarlar, peyzaj mimarları ve turizm sektörüdür.

Editör: TE Bilisim