Karayolları Genel Müdürlüğü 5. (Mersin ve bağlı iller) Bölge verilerine göre; Bölgemizde Çalışma Yapılan Yolların Durumu şöyle:

  1. Tarsus-Adana yolunun 17.km.sinde Karagöçer Köprüsünde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak servis yolundan (Kadıköy-Yeniköy-Karaahmetli-Gümüşyazı-Damlapınar-Yenimuratlı güzergâhından) sağlanmaktadır.
  2. Gaziantep-Oğuzeli-Karkamış yolunun 9-11.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  3. Tarsus-Çamlıyayla yolunun 10-12.km.leri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım eski Çamlıyayla yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  4. Mersin-Gözne yolunun 6-23.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  5. Karaman-Kırobası yolunun 0-47.km.leri arasında yol bakım yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  6. Göksun-Elbistan yolunun 15-23.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kotrollü olarak sağlanmaktadır.
  7. Anamur-Aydıncık yolunun 51-52.km.leri arasında (Aydıncık şehir geçişi Köşk Köprüsü Mevkii) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  8. Silifke-Mersin yolunun 30.km.sinde Karayar Tünelinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  9. Aydıncık-Silifke yolunun 21-24.km.leri (Yanışlı Mevkii) arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  10. Aydıncık-Silifke yolunda Boğsak mevkiinde 51-53.km.leri arasında yapılacak yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak verilecektir.
  11. Anamur-Aydıncık yolunda 20-25.km.ler arasında Yanışlı mevkide yapılacak yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanacaktır.
  12. Silifke-Erdemli-Mersin yolunun 47-48.km.leri arasında altgeçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  13. Adana-Ceyhan yolunun 36-38.km.leri arasında menfez yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  14. Osmaniye-Nurdağı yolunun 38-41.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  15. Adana-Osmaniye yolunun 1-3.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  16. Nurdağı-Gaziantep yolunun 3-5.km.leri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  17. Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun (Nizip ve Birecik geçişleri) 37-54.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  18. Tanır-Afşin yolunun 0-9.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  19. Elbistan-Darende yolunun 0-60.km.leri arasında sanat yapıları bakım onarım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatıldığından ulaşım alternatif yollardan sağlanacaktır.
  20. Kozan-Feke yolunun 8-12.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  21. Adana-Karataş yolunun 3-5.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  22. Ceyhan-Çukurköprü-Kozan yolu ile Çukurköprü Kadirli yolu bağlantısı mevkiinde 35-42.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  23. Ceyhan-Çukurköprü-Kozan yolu ile Çukurköprü Kadirli yolu bağlantısı mevkiinde 18-20.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  24. Kahramanmaraş-Göksun-Kayseri yolunun 38-48.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  25. İslahiye-Hassa-Kırıkhan yolunun 24-30.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  26. Hassa-Kırıkhan yolunun 39-48.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  27. Kırıkhan-Hatay yolunun 3-5.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  28. Kırıkhan-Reyhanlı yolunun 7-13.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  29. Kahramanmaraş-Narlı-Gaziantep yolunun Arsan Köprülü kavşağı Mevkii,1-2.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  30. Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolunda onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Editör: TE Bilisim