Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Büyükşehir Belediye Başkanlığının destekleri ile Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen kahvaltı programında ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Basın mensuplarımızla bir süre sohbet eden Vali Coşkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.

Burada bir değerlendirmede bulunan Vali Coşkun, “Basın mensuplarımız mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızın haber alma hakkını kullanmaları için önemli bir görevi ifa ediyorlar. Bu anlamda ilkeli, dürüst, basın ahlak ilkeleri doğrultusunda fedakâr bir şekilde görevlerini yerine getiren basın mensuplarımıza bu anlamlı gün vesilesiyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Kıymetli gazetecilerimize, sağlıklı ve sıhhatli hayırlı görevler diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum.” dedi.

Programa, Vali Coşkun’un yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kahveci, Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sermet Çuhadar ve gazeteciler dernek başkanları ile basın mensuplarımız katıldı.

Editör: TE Bilisim