Sevginin ve yakın ilişkinin psikolojisi üzerine yaptığı çalışmalarla alanının önde gelen bilim insanlarından biri olan Elaine N. Aron’ın, The New York Times gazetesi tarafından “HDK’ler ve onları anlamak isteyenler için paha biçilemez bir kaynak”  olarak nitelendirilen Hayli Duyarlı Kişi Hassas Ruhlar İçin Kılavuz adlı kitabı, on dörtten fazla dile çevrildi ve dünyanın dört bir yanında bir milyondan fazla sattı. Özge Yılmaz’ın dilimize çevirdiği kitap, Türkiye’de Epsilon logosuyla yayımlandı.

Hayli Duyarlı Kişi yıllarca “utangaç”, “korkak”, “asosyal”, “tuhaf” gibi etiketlerle tanımlanan ve yanlış anlaşılan kişilere kendilerini bir kez daha tanıma şansı veriyor. Kitap, duyarlı olmanın sıklıkla yanlış anlaşıldığı ve yanlış adlandırıldığı modern dünyada, hassas kişilerin toplumdaki ve yakın çevrelerindeki rollerini tekrar değerlendirmelerine, bakış açılarını değiştirmelerine yardımcı oluyor. Hayli Duyarlı Kişi “Yalnızca kadınlar mı hayli duyarlıdır? Duyarlılığın cinsiyeti olur mu?”, “Duyarlı kişilerin güçlü yanları da var mı?”, “Hayli Duyarlı Kişi’yi duyarlı olmayandan ayıran özellikler nelerdir?”, “Uyaranları kontrol edip günlük hayatla baş etmek mümkün mü?”, “Bu özelliğe sahip olup başarılı ve göz önünde bir kariyer sahibi olmak mümkün mü?” gibi önemli sorulara da yanıt veriyor.

Elaine N. Aron’un kaleme aldığı, Özge Yılmaz’ın İngilizce aslından dilimize kazandırdığı Hayli Duyarlı Kişi – Hassas Ruhlar İçin Kılavuz kitabı, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

Bilgi için:         epsilonyayinevi.com

            instagram.com/epsilonyayinevi

facebook.com/EpsilonYayinevi

            twitter.com/epsilonYayinevi

            youtube.com/channel

Editör: TE Bilisim