Hatay, Trabzon, Kahramanmaraş, Osmaniye' deki yangınlar, Ege ve Çankırı da olan depremler, Covid - 19 ile mücadelemizi daha da zorlaştırıyor. Dünya ve ülkemizi Covid - 19 pandemi sürecini daha önce de yazdığım makalelerde belirttiğim ve sosyal medyada paylaştığım gibi Nisan 2021 ye kadar devam edeceğine işaret ediyor gökyüzü.

Türkiye'de astronomi ( gökbilimi) alanında DR. ünvanı olan, "Vedik Felsefesi" üzerine doktora yapan, ABD Kepler College Üniversitesi" ve& ; "Dirah Academy International"dan mezun, ABD Kepler College Üniversitesi Vedik Astrolojisi Bölüm Başkanı, Türkiye'de astroloji alanında uluslararası diploma veren tek okul olan "astrodeha" okulunun kurucusu Dr. Astrolog Şenay Devi, Timur İmparatorluğu ve Osmanlı Döneminde, astronom, matematikçi ve dil bilimcisi, Fatih Sultan Mehmet'in, günümüzdeki adıyla astrologu (gökbilimcisi - müneccimbaşı ) olan Ali Kuşçu'nun ( Ali Bin Muhammed ) soyundan geliyor. "Türk Medeniyetlerinde Astroloji, Astronomi ve Müneccimbaşılık" adlı son kitabını UNESCO'nun dünya belleği kapsamındaki projesi olan 1.400 küsür Farsça yazma eserleri tek tek inceleyerek

"Astronomi ( gökbilimi) el alma, hissiyatla, kişinin duygularına ruh durumuna göre yorumlanan bir bilim dalı değildir. Tamamen matematiksel veriler üzerine kuruludur. Dua'lar da daima yardımcıdır." diyen Devi, "bu işler el alma ile olsaydı biruni soyundan gelen ben atalarıma güvenerek bu işi yapardım. Gaybı bilmek haşa ne haddimize. Astronomi okulundan mezun iyi bir eğitim almış her astrolog sadece gökyüzüne rehberlik yapabilir.& ; Tek bir gezegenin gözlemi bile 287 yıl nakkaş gibi işlenip, usturlaplar ile rasatlar yapılarak gözlemlenerek elde edilen o zahmetli bilgiler, hayati konular da itibar görürken bugün bu kadar kolay& ; ballandırılarak anlatılır, her şey 12 burçtan ibaret gibi konuşulur oldu. Astronomi olmadan astroloji matematik olmadan gözlem olmadan bilgi sahibi olmadan fikir yürütülmez." bilgilerini aktardı.

Yangınlar Devam Edecek

& ;Hatay, Trabzon, Kahramanmaraş, Osmaniye' deki yangınlar, Ege ve Çankırı da olan depremler, Covid - 19 ile mücadelemizi daha da zorlaştırıyor.& ; Dünya ve ülkemizi Covid - 19 pandemi sürecini daha önce de yazdığım makalelerde belirttiğim ve sosyal medyada paylaştığım gibi Nisan 2021 ye kadar devam edeceğine işaret ediyor gökyüzü.& ;Seyahatler ile ilgili uluslararası seyahat kısıtlamaları, aralık ayında kalkmaya başlayabilir. Fakat Gökyüzü uluslararası yasakların Haziran 2021'e kadar devam edeceğine işaret etmekte.

Deprem bölgeleri Batı ABD Şili Peru, Türkiye "Ankara" yakınları, Bodrum kıyı bölgeleri güneydoğu, Japonya ve Çin. En büyük frekans 19 Ekim 20 Kasım tarihleri arasında. sudan gelecek zararlar ve susuzluk. ABD Batı ve Doğu Kıyısı Afrika'nın bazı bölgeleri, Türkiye'nin orta bölgeleri ve Rusya Avustralya da etkili olacak enerjiler söz konusu.

Basın yayınla ilgili konular da büyük değişimler yaşanabilir. 18 Mart 2022 yılına kadar Boğa-Akrep ekseninde güçlü Kuzey & Güney ay düğümü enerjisi ile "dengeler" değişecek. Bu enerji ile insanlık dünya ve ülkemiz için aşı ile ilgili kayda değer gelişmeler ve pek çoğumuzun hastalığa karşı direncinin güçlenmesi yeni ve etkili tedavi yöntemlerinin bulunması etkin bir hal alabilir.

Bu geçiş kalbinin sesini duyanlara güven, sezgi ve korkuların üstesinden gelebilme gücünü kazandıracak.Yakılıp yıkıldığımız yerden "yapılanma" "uyanış" "diriliş" başladı.

KAYNAK: https://www.haberler.com/astrodeha-quot-yanginlar-devam-edecek-quot-diyor-13666038-haberi/

Editör: TE Bilisim