Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından pamuk yüklü tıra operasyon yapıldı. Operasyonda kaçak sigara zulası görenleri şaşırttı. 

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gümrük kaçağı sigara ile mücadele kapsamında pamuk yüklü tıra operasyon yapıldı. Merkez Dulkadiroğlu İlçesi Genç Osman Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda M.K'nin kullandığı plakası açıklanmayan tırı şüphe üzerine durdurdu. Operasyonda takibe alınan bir tırın kasasının ahşap zeminine zula yapılarak gizlenmiş 5 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Tırın dorsesinde pamuk balyalarının altında "zula" diye tabir edilen gizli bölmeyi fark eden ekipler, detaylı arama için tırı otoparka götürüldü. Tırın kasasında yer alan kaçak sigara zulasını boşaltmak için polis ekipleri, spiral ve diğer el aletleriyle uzun süre uğraştı. Ahşap zeminin sökülmesiyle polis, tüm kaçak sigaraları çuvallara doldurdu. Kaçak sigaralara ve taşınmasında kullanılan tıra el konurken, sürücü M. K. (27), gözaltına alındı.

İHLAS HABER AJANSI / ANADOLU AJANSI

Editör: TE Bilisim