İYİ Parti, sahada rakibe “korku” salıyor!

İçişleri Eski Bakanlarından olan DYP ve MHP milletvekili olarak TBMM’de yer alan ve son olarak MHP’den ayrılarak bir grup arkadaşı ile  İYİ Parti’yi kuran Meral Akşener’in partisi adeta “Dosta Güven, Rakibe Korku” salmaya başladı.

Yapılan anketlerde her geçen gün oylarını artıran İYİ Parti, Kahramanmaraş Teşkilatları ile de günlük hayatta kendini hissettiriyor. Dün İYİ Parti İl Başkanı Av.Ahmet Çabukel’in teşkilat mensupları ile Milli İrade Meydanında yaptığı deprem konulu basın açıklamasının ardından yapılan esnaf gezileri, “Dosta Güven, Rakibe Korku Saldı” Yaklaşık 100 kişi ile Sahaya çıkan İYİ Parti Teşkilatları bir kez daha gündemdeki yerini aldı.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Dün Bütün kadrolarımızla İl Başkanımız Av. Ahmet Çabukel ve Teşkilatı, Onikişubat Teşkilatımız, Dulkadiroğlu İlçe Başkanımız Fatih Öztürk ve teşkilatı, Genel Merkezden gelen misafirlerimiz Merkez Disiplin kurulu üyemiz Av. Furkan Kamalak, partimize yeni katılım sağlayan Eczacılar Odası Başkanımız Murat Aras, geçmiş dönem milletvekili adaylarımız Mustafa Bastırmacı, geçmiş dönem kurucu ilçe başkanlarımızdan Av. Neslihan Koca Nergiz kısacası partimizi iktidara taşıyacağına inanmış herkes sahadaydık. Aldığımız onca güzel yaklaşım ve (artık bizi kurtarın) diyen vatandaşın sesi olmak için  var gücümüzle çalışacağımıza söz verdik. Biz inanıyoruz, milletimiz de inansın. 2023 yılında iktidarız Allah'ın izni ile...”

Editör: TE Bilisim