AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Medya ve Tanıtım Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, bugün ve yarın Kahramanmaraş’ta 11 ilçede Cumhur İttifakı tarafından kazanılan 8 ile belediyeyi ziyaret edecek, Ünal, 2 merkez ilçenin yanısıra sadece Millet İttifakı’nın kazandığı Nurhak Belediyesi’ni ziyaret yapmayacak.

AK Parti Kahramanmaraş Medya Birimi’nden verilen bilgiye göre bu sabah Ankara’dan uçakla Gaziantep’e gelen Mahir Ünal, önce Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, seçimi büyük bir çoğunlukla kazanan Hayrettin Güngör ile görüşecek. Mahir Ünal, bugün ayrıca sırasıyla Cumhur İttifakı adaylarının yerel seçimleri kazandığı Pazarcık (AK Parti), Çağlayancerit (MHP), Türkoğlu (AK Parti) ve Andırın (AK Parti) Belediye Başkanlıklarını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulunacak.

Ünal’ın bu akşam saat 19:00 civarında Kahramanmaraş’a dönmesi ve burada emre maruz olarak özel zaman ayırması beklenirken, saat 20:30 ile 21:30 arasında da yerel Aksu Televizyonu’nda canlı yayına katılacağı bildirildi. Saat 21:30’dan sonra da Kahramanmaraş’ta görev yapan basın mensupları ile bir istişare toplantısı yapması beklenen AK Partili Ünal’ın ziyaretlerine Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve MHP’nin il ve ilçe başkanları ile il ve ilçe yöneticilerinin de katılması bekleniyor.

Geceyi Kahramanmaraş’ta geçirecek olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, yarın da önce Göksun Belediye Başkanı’nı ziyaret edecek. Ünal, daha sonra sırası ile Afşin, Ekinözü ve Elbistan ilçelerini ziyaret ederek, belediye başkanlarına ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunacak. Ünal, partisinin kazandığı ve merkezde bulunan Dulkadiroğlu ve Onikişubat İlçe Belediyelerini ziyaret etmeyecek. Bu arada, Ünal’ın CHP adayının kazandığı Nurhak Belediyesi için de bir programı bulunmuyor.

Editör: TE Bilisim