Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Türkoğlu İlçesindeki iki caddede altyapı çalışmaları başlattı

KASKİ Genel Müdürlüğünden verilen bilgiye göre, kurum Türkoğlu İlçesindeki Mahir Ünal ve İstiklal Caddesinde altyapı çalışmaları başladı. Verilen bilgide şunlar kaydedildi:

“Merkez ve İlçelerdeki ihtiyaç önceliğine göre belirlenen projeleri sırasıyla hayata geçiren, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temininden, kanalizasyon ve yağmursuyu giderlerinin ayrıştırılmasına, atık suların arıtılmasına kadar her türlü altyapı hizmetini büyük bir titizlikle sürdüren Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü olarak Türkoğlu İlçesi Mahir Ünal ve İstiklal Caddesinde başlatmış olduğumuz çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz.

Şehrimiz için yaptığımız yatırımlara bir yenisini daha ekleyerek daha modern daha kaliteli ve daha sağlıklı bir alt yapı için çalışmalarını başlattığımız proje kapsamında; Türkoğlu İlçemizde  6255 metre kanalizasyon hattı ve 5745 metre yağmursuyu hattı olmak üzere toplamda 12.000 metre altyapı inşaat çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Çalışmaları yerinde inceleyen KASKİ Genel Müdürümüz Ahmet Kavak ‘’kentimiz genelinde vatandaşlarımızın yaşamlarını yüksek standartlarda sürdürebilmeleri için sağlıklı altyapıda ihtiyaç duyulan projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz ve devam edeceğiz’’ dedi.

Gelecek nesillere daha modern ve daha sağlıklı altyapı bırakma gayreti ile ekiplerimizle birlikte 7/24 sahada ve hizmetinizdeyiz”

Editör: TE Bilisim