Türkoğlu İHL’de gençler kürsüye çıktı

Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Fikir Atölyesi Derneği işbirliği ile hazırlanmış olan “Gençler Kürsüde” projesinin ilki Türkoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Yarışmaya katılan 10 öğrencimize katılım belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürüm Adem Aydoğan tarafından verildi.  “Gençler Kürsüde”  Projesi ile 10 lisede yarışma yapılacak. 10 öğrencimiz kendi sunumlarını yapacak, jüri tarafından okul birincileri belirlenecek. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde okul birincileri arasında tekrar bir yarışma yapılarak ilçe 1. 2. ve 3. ncüsü seçilecek.

Projeye paydaş olan Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde de bu yarışmalar yapılarak, il genelinde ilçe 1. 2. ve 3.ncüleri arasında Mayıs ayında yarışma yapılacak. Dereceye giren öğrencilere ödüller verilecek.

Türkoğlu, Dulkadiroğlu ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliği neticesinde protokol imzalandı.  Proje ile gençlerin sosyal bilişsel ve akademik açıdan sağlıklı bir gelişim göstermeleri hedefleniyor ve onların farklı projelere dâhil olması ve çeşitli etkinliklere teşvik edilmesi amaçlanıyor.

Editör: TE Bilisim