Bu yıl fizy’de en çok dinlenen sanatçı Sefo olurken, en çok paylaşılanlar arasında KÖFN’ün Bi’ Tek Ben Anlarım şarkısı ilk sırada yer aldı

Bu yıl fizy’de en çok dinlenen, beğenilen ve paylaşılan sanatçı ve şarkılar açıklandı.

Turkcell açıklamasına göre, Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy, 2022 yılında da müzik tutkunlarının tercihi oldu. Bu yıl fizy’de en çok dinlenen sanatçılar arasında Sefo ilk sırada yer alırken, fizy kullanıcıları en çok Mustafa Ceceli’nin ‘Salıncak’ adlı şarkısını dinledi.

Bu yıl en çok beğeniyi KÖFN’ün Bi’ Tek Ben Anlarım şarkısı alırken, aynı şarkı en çok paylaşılanlar listesinde öne çıktı. Yılın en çok aratılan şarkıcısı ise Sefo oldu.

İLK SIRADA İSTANBUL VAR

Bu yıl en çok fizy dinleyen ilk 10 şehir arasında İstanbul ilk sırada yer aldı. İstanbul’dan sonra platformun en çok dinlendiği şehirler Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Kayseri, Konya ve Gaziantep olarak sıralandı.

EN ÇOK DİNLENEN LİSTELER

2022 yılında fizy’de en çok rap, pop, arabesk ve alternatif müzik türleri dinlendi. Kullanıcıların tercihleriyle oluşan algoritma listeleri hariç, yılın en çok dinlenen listeleri arasında fizy Top 50 Yerli, Eskimeyen Şarkılar, fizy Top 50 Yabancı, Kafamda Sürekli Çalanlar ve fizy Pop dikkati çekti.

Kahramanmaraşlı müzik tutkunları fizy’de bu yıl en çok Sefo’yu dinledi

fizy’de, 2022 yılında en çok dinlenen, beğenilen ve paylaşılan sanatçı ve şarkılar açıklandı. Bu yıl Kahramanmaraşlı müzikseverlerin fizy’de en çok dinlediği sanatçı Sefo, en çok paylaştıkları şarkı ise KÖFN’ün Bi’ Tek Ben Anlarım’ı oldu. Ayrıca fizy kullanıcıları en çok Mustafa Ceceli’nin ‘Salıncak’ adlı şarkısını dinledi. 2022’de Kahramanmaraşlılar en çok rap, pop, arabesk ve alternatif müzik türlerini tercih etti.

Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy, 2022 yılında da Kahramanmaraşlı müzik tutkunlarının tercihi oldu. Bu yıl fizy’de Kahramanmaraşlıların en çok dinlediği sanatçılar arasında Sefo ilk sırada yer alırken, Kahramanmaraşlılar en çok Mustafa Ceceli’nin ‘Salıncak’ adlı şarkısını dinledi. Bu yıl en çok beğeniyi KÖFN’ün Bi’ Tek Ben Anlarım şarkısı alırken, aynı şarkı en çok paylaşılanlar listesinde de öne çıktı. Yılın en çok aratılan şarkıcısı ise Sefo oldu.

EN ÇOK DİNLENEN LİSTELER

Bu yıl en çok fizy dinleyen ilk 10 şehir arasında yer alan Kahramanmaraş’taki müzik tutkunları fizy’de en çok rap, pop, arabesk ve alternatif müzik türlerini dinledi. Kullanıcıların tercihleriyle oluşan algoritma listeleri hariç, yılın en çok dinlenen listeleri arasında fizy Top 50 Yerli, Eskimeyen Şarkılar, fizy Top 50 Yabancı, Kafamda Sürekli Çalanlar ve fizy Pop dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim