Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), deprem bölgesindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) finansmana erişimini kolaylaştırmak ve kurumsal dayanıklılıklarını artırmak amacıyla önemli bir programa ev sahipliği yapıyor.

“Deprem Bölgesinde İş Sürekliliği ve Kurumsal Dayanıklılık Alanında KOBİ – Finansman Buluşması” başlıklı etkinlik, 10 Mart 2026 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.

Kmtso’dan Deprem Bölgesi Kobi̇’lerine Finansman Ve Dayanıklılık Buluşması

Saat 09.00 ile 12.00 arasında düzenlenecek programa katılım ücretsiz olacak. Programda, deprem sonrası ekonomik toparlanma sürecinde KOBİ’lerin karşılaştığı finansman sorunları, iş sürekliliği planlaması ve işletmelerin krizlere karşı daha güçlü hale gelmesini sağlayacak kurumsal dayanıklılık stratejileri ele alınacak.

Etkinlik, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından yürütülen “Türkiye’de Deprem Sonrası KOBİ’lerin Yeniden Yapılanmasına Destek” programı kapsamında hayata geçiriliyor. Programın, özellikle depremden etkilenen bölgelerde faaliyet gösteren işletmelerin yeniden yapılanma süreçlerine katkı sağlaması hedefleniyor.

KMTSO’nun duyurusuna göre programa katılan ve eğitimi tamamlayan işletme temsilcilerine katılım sertifikası verilecek.

Bölgedeki işletmeler için önemli bir fırsat sunan buluşmanın, Kahramanmaraş ve deprem bölgesindeki KOBİ’lerin ekonomik dayanıklılığını artırması bekleniyor.

Emekliler bayram ikramiyesi artışını bekliyor
Emekliler bayram ikramiyesi artışını bekliyor
İçeriği Görüntüle